Kg
Kakaonun yoğun aroması ile geleneksel dövme helvanın birleştiği Dövme Kakaolu Helva, hem nostaljik hem de modern damaklara hitap eden özel bir tatlıdır. Katkı maddesi içermeyen bu helva, taş fırınlarda sabırla hazırlanır ve kakaoyla zenginleştirilmiş dokusuyla tatlı severlere farklı bir lezzet sunar. Çay ve kahve eşlikçisi olarak ya da sade bir tatlı keyfi için mükemmel bir tercihtir.
Geleneksel taş fırın tekniğiyle üretilmiştir. Kakao ilavesiyle lezzeti yoğunlaştırılmıştır. Katkı ve koruyucu içermez, doğal malzemelerle hazırlanır. Yoğun kıvamlı ve kolay dilimlenebilir yapıya sahiptir. Kahve yanı atıştırmalık veya tatlı alternatifi olarak idealdir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.