Adet
Geleneksel yöntemlerle üretilmiş lezzetli bir erişte alternatifidir. Tam buğday unu kullanılarak hazırlanır, sofralarınıza besleyici ve doyurucu bir seçenek sunar. Çorbalardan ana yemeklere, pilavlardan makarnalara kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. El yapımı tadında ve dokusunda, ev yapımı erişte arayanlar için idealdir. Katkı maddesi ve koruyucu içermez. Serin ve kuru yerde muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Geleneksel Türk mutfağına özgü tariflerinizde kullanarak doğal bir lezzet yakalayabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.