Adet
Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi, karamel ve tarçın aromasıyla öne çıkan, gevrek yapılı bir atıştırmalıktır. 1932 yılında Belçika'da geliştirilen bu özel tarif, yıllar içinde dünya genelinde kahve ve çay saatlerinin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Kullanım Önerileri: Kahve veya çay eşliğinde tüketilebilir. Tatlı tariflerinde taban veya süsleme amacıyla kullanılabilir. Ofis çekmecelerinde veya evde atıştırmalık olarak saklanabilir. İçindekiler:
Buğday unu, şeker, bitkisel yağ (palm, kolza), şeker çözeltisi (su, şeker), kabartıcı (sodyum hidrojen karbonat), soya unu, tuz, tarçın.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.